Велизар Енчев: Цветан Цветанов трябваше да е в оставка

0
Честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1
Честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1

Велизар Енчев коментира реакциите на кмета Фандъкова за ул. „Граф Игнатиев“ и променената позиция на ГЕРБ за дълговете на Главното мюфтийство

Ако гербаджиите имаха морал, вчера и днес трябваше да има две оставки. Фандъкова трябваше поне да си посипе главата с пепел заради „перките на акула“ по Графа, които довчера бранеше като лъвица, а днес се отрече от тях. И да благодари на съдбата, че няма загинал от смъртоносните ѝ камъни по позлатената столична улица.

И Цветан Цветанов трябваше да е в оставка, след като по нареждане свише парламентарната група на ГЕРБ за кой ли път даде заден след гласуван закон и се отказа да опрощава милионите на Главно мюфтийство.

Морал, чест, достойнство! За членовете на ОПГ ГЕРБ тези три думи са изпразнени от съдържание. Но да не обиждаме автентичните ОПГ-та. В сицилианската и неаполитанската мафия честта на бандита е над всичко, щото бандит без чест е потенциален предател. В нашата ОПГ честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1.

Велизар Енчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари