Великобритания се готви за рязко застудяване

0
Говорител на метеорологичната служба заяви, че захлаждането ще бъде истински шок за някои райони
Говорител на метеорологичната служба заяви, че захлаждането ще бъде истински шок за някои райони

Говорител на метеорологичната служба заяви, че захлаждането ще бъде истински шок за някои райони

Във Великобритания след безпрецедентно високите температури през последните дни сега метеоролозите предупреждават за рязко застудяване дори с възможен снеговалеж.

Метеорологичната служба издаде жълт код за силен дъжд в части на Уелс и Англия от днес вечерта до петък в полунощ след нахлуването на студени северни въздушни течения, предава БНР. На някои места дори се очаква температурите да паднат около нулата и да завали сняг.

Всичко това става след няколко нетипично горещи октомврийски дни, като в неделя бе регистрирана температура от близо 26 градуса в западен Лондон.

Говорител на метеорологичната служба заяви, че рязкото застудяване ще бъде истински шок за някои райони. Той допълни, че в събота ще се създадат условия за ранна слана и лека снежна покривка в планините на Шотландия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари