Великденският концерт на ОбДЦКИ препълни Доходното здание

0
На 20 април от 18:30 ч. отново в зала „Европа“ на Доходното здание Общинският детски център кани русенци на втори концерт
На 20 април от 18:30 ч. отново в зала „Европа“ на Доходното здание Общинският детски център кани русенци на втори концерт Снимка: Община Русе

В препълнената зала „Европа“ и при огромен интерес се проведе снощи празничният Великденски концерт, организиран от Общинския детски център за култура и изкуство

 В него участваха Тамбурашки оркестър „Русе“ с диригент д-р Наталия Константинова и преподаватели по тамбура Весела Казанджиева и Георги Тодоров, Детска вокална група „Слънце“ с ръководител Наталия Константинова и Балетно студио „Арт денс класик“ с ръководител Силвия Малинова.

На сцената се изявиха всички формации на „Слънце“, а най-малките певци в групата направиха своя дебют пред публика и обраха най-бурните аплодисменти. Тамбурашкият оркестър „Русе“ изненада зрителите с включване, освен на сегашните си възпитаници, и на ветераните в редиците си, а в залата прозвучаха великолепните „Севдана“, „Сладуно моме“ и „Музикален момент“.

На 20 април от 18:30 ч. отново в зала „Европа“ на Доходното здание Общинският детски център кани русенци на втори концерт по случай най-светлия християнски празник. Той е с участието на Детски хор „Дунавски вълни“ към ОбДЦКИ и Дамски хор „Дунавски вълни“ при НЧ „Ангел Кънчев“-1901 с диригент Весела Тодорова и пианисти Гергана Вичева и Елена Колева.

Билети на стойност 5 лв. ще се продават на 19 и 20 април на касата на Доходното здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари