Величко, който оцеля след взрив в дома си, скочи от 4-тия етаж на УМБАЛ "Медика"

17
Мъжът е загинал на място
Мъжът е загинал на място

72-годишният Величко, който в петък вечерта оцеля под отломките на триетажната си къща във вилна зона край Русе, скочи от 4-ия етаж на УМБАЛ „Медика“, предава Русе Медиа.

Той е издебнал сестрата, когато не е била наблизо в отделението, и се е хвърлил във вътрешния двор. Мъжът е загинал на място.

Така се потвърди една от версиите, че взривът във вилата му, който избухна в петък вечерта, е бил вследствие на опит за самоубийство от страна на възрастния мъж. По неофициална информация, той е развил вентилите на трите газови бутилки, които са били на приземния етаж, най-вероятно за да се задуши от изпаренията. Вместо това обаче е избухнал взрив, който срути цялата къща. Оцеляха само покривът ѝ и собственикът, който бе изваден от пожарникарите под руините. Величко бе настанен в болница заради изгаряния, получени при взрива.

Според хора, които го познават, мъжът е имал здравословни проблеми от около месец. Три дни преди взрива е бил на лекар, след което се е затворил в себе си. Преди взрива е споделил пред близки, че „се е погрижил за всичко“, без да уточнява какво има предвид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук