Вече и ГЕРБ агитират на турски език

2
Това, че управляващата партия е започнала да агитира на друг език, освен български, както е по-конституция, по никакъв начин не прави предизборните речи на турски по-законни
Това, че управляващата партия е започнала да агитира на друг език, освен български, както е по-конституция, по никакъв начин не прави предизборните речи на турски по-законни Видео: Господари на ефира

В разгара на предизборната надпревара за кокала прехвръкваме до тервелското село Орляк, за да видим една малка, но съществена част от местната листа, пишат Господари на ефира.

"Добре дошла, господине!", приветстват кандидата на ГЕРБ Симеон Симеонов местните гласоподаватели, като дори го прекръстват на Симо Симов.

Няма значение как се казва, важното е да го подкрепя народа! А кандидатът за общински съветник на ГЕРБ Шенол Али обясни и с какво е заслужил тази подкрепа на чист... майчин език.

Досега сме засичали многократно ДПС и ДОСТ да потъпкват закона, като правят предизборни агитации на турски език, но за пръв път виждаме, че и от ГЕРБ са започнали да покриват тази електорална ниша.

Това, че управляващата партия е започнала да агитира на друг език, освен български, както е по-конституция, по никакъв начин не прави предизборните речи на турски по-законни.

Сега чакаме властта да се самосезира и самонакаже. А дано, ама надали!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари