Вече 3 месеца няма резултат от кръвните проби на шофьорка, причинила смърт на пътя

0
20-годишен младеж от Перник губи живота си в катастрофа на магистрала „Струма“
20-годишен младеж от Перник губи живота си в катастрофа на магистрала „Струма“ Видео: NOVA

20-годишен младеж от Перник губи живота си в катастрофа на магистрала „Струма“

Във фаталната сутрин на 14 май той се прибира от работа с негови колеги, а зад волана е жена, която има ангажимент да извози работниците от нощната смяна на бензиностанция. Колата, която се движи в посока Перник, попада в локва, завърта се, разкъсва мантинела и пада в дерето. Защо вече три месеца още няма резултат от кръвния тест за алкохол и наркотици на шофьорката и как това се отразява на хода на делото.

Майката на загиналия Стефан Идакиев Галина Георгиева споделя, че инцидентът се случва когато сина ѝ е трябвало да се прибере след нощна смяна. "Служебен транспорт трябваше да прибере него и колегите му. Условията на пътя са били ужасно тежки, валял е проливен дъжд. Шофьорката закарва дневната смяна и взема нощната, кара с много висока скорост. Според неофициална информация е управлявала с двойно над позволената скорост - 140 км/ч. Така казва един от колегите на сина ми", заяви тя, предаде NOVA. И уточни, че водачката е имала по-леки травми и е изписана от болницата.

Според нея колата е паднала от мост в дере от 11 метра. "Това е на 6-тия км от "Струма", след отбивката за Мало Бучино. Двамата пътници са приети в тежко състояние в шокова зала на "Пирогов". И двете момчета с много наранявания. Моят син имаше тежка гръдна травма, от която е могъл да загине на място. Бори се на за живота си 28 дни, живееше му се, имаше мечти. Два дни след катастрофата имаше рожден, навърши 20 години. Предстоеше му шофьорски изпит", обясни майката. И допълни, че другото момче все още е в много тежко физическо и психическо състояние, със счупен таз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Някой си
    Тя и тука в Русе една путка тъпа си беше повярвала, карайки с над 130 км/ч, при позволени 90 км/ч и уби двама ученици, че сега предстои да я съдят. Та и тая и тя ще кара със 140 км/ч... А под моста на Липник снимката на момчето, където пак една пача го уби в катастрофа. Въобще самонадеяна жена зад волана е пази Боже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари