„Възраждане“ ще излъчи кандидат за кмет на Варна

0
Новината съобщи депутатът Коста Стоянов, но не разкри името на кандидата
Новината съобщи депутатът Коста Стоянов, но не разкри името на кандидата Снимка: ПП "Възраждане"

Новината съобщи депутатът Коста Стоянов, но не разкри името на кандидата

ПартияВъзраждане“ ще има кандидат за кмет на Варна.

Това съобщи в предаването „Позиция“ на Радио Варна депутатът Коста Стоянов, но не съобщи кой ще е техния кандидат. "Крайно време е управлението на града да се смени. Десетте години управление на този кмет от ГЕРБ не допринесоха за това морската столица да изглежда по подобаващ начин, точно обратното", каза Коста Стоянов..

Един от акцентите в предизборната кампания на „Възраждане“ за местния вот, ще е така наречената дупка в центъра на Варна, която е пряко свързана с варненските акции в Пловдивския панаир. „Нашата идея е в този район да бъде построен културен комплекс“, съобщи още Коста Стоянов. Според него, варненските акции в панаира трябва да бъдат върнати на държавата.

През тази седмица депутатът обсъди състоянието на Аспарухов мост заедно със специалисти, които са участвали в проектирането и строежа на моста. „Съоръжението не е в аварийно състояние, но трябва да бъде ремонтирано в най-скоро време, защото на места се наблюдава корозиране на армировката“, каза още Коста Стоянов.и подчерта: "От Община Варна непрекъснато обясняват, че нямат ангажимент към моста, но това не е вярно. Всичко, което е в рамките на пътните платна е ангажимент на държавата, а всичко останало - парапети, тротоари, електрически стълбове и т.н. - на Общината. От МРРБ очакват инициатива от страна на община Варна, за да подпишат споразумение за ремонт на този обект".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Долорес Ибарури
    От расов кмет като Пенчо ,тия късопишковци от '' Вгъзраждане '' нямат шанс !
  • -2
    1
    Милко
    Очакваме Възраждане и в Русе да излъчи кандидат за кмет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари