„Възраждане“ издигна Коста Стоянов за кандидат-кмет на Варна

0
Депутатът-инженер има опит в администрацията и европроектите
Депутатът-инженер има опит в администрацията и европроектите Снимка: БГНЕС

Депутатът-инженер има опит в администрацията и европроектите

На пресконференция в Морската столица „Възраждане“ представи кандидата на политическата организация за кмет на града на предстоящия местен вот. На пресконференцията присъстваха Костадин Костадинов – председател на ПГ на „Възраждане“, Георги Георгиев – председател на групата на „Възраждане“ в Общински съвет Варна, Юлиян Губатов – председател на „Възраждане - Варна“ и народните представители Светослав Тодоров и Коста Стоянов, който ще е и кандидат за кмет на Варна.

Коста Стоянов е с инженерно образование, квалификация магистър от УАСГ – София. Завършил е и магистърска програма в Национална спортна академия „Васил Левски“ София със специалност Спортен мениджмънт. Той е народен представител на „Възраждане“ в 48 и 49 Народно събрание. Работил е като директор Дирекция, а след това като зам.-кмет на община Бяла, където е бил и общински съветник преди това. Бил е и изпълнителен директор на местна инициативна група „Долни чифлик и Бяла“, изпълняваща Стратегия за водено от общностите местно развитие (ВОМР) по Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“. Председател на сдружение „Бъдеще чрез спорт“, с богат опит в организирането на големи спортни мероприятия като Милан Джуниор Камп 2017 и Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021, пише БТА.

Сред приоритетите си за Варна Коста Стоянов поставя подобряването на инфраструктурата; ремонтите на всички общински здравни заведения; изграждането на нова инфекциозна болница, от която Варна има огромна нужда; изграждане на нови ясли и детски градини; работа по европроекти; развитие на спортната инфраструктура; работеща общинска администрация и подобряване на електронните услуги и контрола над сметопочистващите фирми.

Той ще се постарае до деня на местния вот да се пребори с апатията на варненци и да ги убеди, че Варна може отново да е чист, зелен и развиващ се град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари