"Възраждане" издигна Коста Стоянов за кмет на Варна

0
Той е депутат в 49-о Народно събрание
Той е депутат в 49-о Народно събрание Снимка: Коста Стоянов / Facebook

Той е депутат в 49-о Народно събрание

Коста Стоянов е кандидатът на партия "Възраждане" за кмет на Варна.

Това пише в решение на Общинската избирателна комисия в крайморския град, публикувано на сайта ѝ.

Стоянов е роден във Варна. Завършил е промишлено и гражданско строителство в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, както и спортен мениджмънт в Националната спортна академия. От 2000 до 2018 г. работи в Община Бяла като началник на дирекция и заместник-кмет. До 2022 г. е изпълнителен директор на местната инициативна група „Долни чифлик и Бяла“. Оценител на проекти, финансирани по европейски програми.

Стоянов е избиран за народен представител в 48-о и 49-о Народно събрание. В 48-я парламент е председател на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и член на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. В 49-о Народно събрание е избран за член на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, която временно председателства, и за член на комисията по околната среда и водите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Точен
    Добър човек Варна ще спечели с него .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари