"Възраждане" поиска референдум по темата за РС Македония

0
Глас народен, глас Божи - да се разбере българите одобряват ли намеренията на премиера
Глас народен, глас Божи - да се разбере българите одобряват ли намеренията на премиера

Има една тема, по която има 100-процентов консенсус в нашето общество - Македония

Има 100-процентов консенсус, че не трябва да се да прави отстъп, по един кървав македонски въпрос, в който България е дала стотици хиляди жертви и е водила 5 войни.

Българското общество е категорично, че не трябва да се правят отстъпки за българската история, език и култура. Но вчера стана ясно, че има разлом, но не в обществото, а в управляващата коалиция. Явно има разминавания в коалицията за вдигане на ветото за Македония

Тъй като това е тревожно, от "Възраждане" искаме референдум. Референдум, какъвто не беше проведен за членството ни в ЕС и НАТО. Глас народен, глас Божи - да се разбере българите одобряват ли намеренията на премиера. Допитването ще даде максимално голяма представителност.

Референдумът няма да струва скъпо, много по-скъпо ще струва продажбата на българската национална чест и достойнство. Това няма да е компромис, а предателство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    До 2
    Обръщам внимание на тоята празна кратуна!Копейкин кандидатсва за кмет на Варна-греда,кандидатства за президент-две греди!Колко партии смени,защо,дали знаеш?Едва ли!Чия рожба е партията му пак не знаеш.Ще дойде ден и ще разбереш!
  • 5
    2
    Читател
    Обърнете внимание,в празната кратуна на "Ушев",задно с въздуха в нея,колко омраза и ненавист може да се побере.Защо мразиш този човек,който почита една славянска държава и нейният народ."Ушев",какво ти пречи да си един нормален индивид,с нормално мислене!?
  • -4
    1
    Ушев
    Руското гюбре копейкин се прави на патрЕот. И тъпанарите му вярват. Егати простото народонаселение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари