"Възраждане" обжалва демонтирането на Паметника на Съветската армия

3
Това е втората жалба по казуса, внесена в административния съд в София
Това е втората жалба по казуса, внесена в административния съд в София Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

Това е втората жалба по казуса, внесена в административния съд в София

Втора жалба срещу демонтирането на Паметника на Съветската армия бе подадена в административния съд в София, съобщиха от институцията, предаде БТА.

Днес е образувано дело по жалба на партия "Възраждане", с която се иска преустановяване на действията по демонтажа в Княжеската градина в София.

Съдът задължи областния управител на София да предостави незабавно, но не по-късно от 17:00 ч. в понеделник, данни за основанието на извършваните действия.

Съдът задължи Столичната дирекция на вътрешните работи да провери извършват ли се действията, от чие име и на какво основание, за което да се състави протокол, който да предостави по делото в същия срок.

Преди два дни беше образувано друго дело по искане на гражданската платформа “Изправи се.БГ”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари