Възраждане: Кога ще бъде арестуван Каракачанов?

0
Без никакви скрупули "патриотите" от ВМРО-БНД издават през последните 4 години хиляди паспорти на хора, нямащи нищо българско в себе си
Без никакви скрупули "патриотите" от ВМРО-БНД издават през последните 4 години хиляди паспорти на хора, нямащи нищо българско в себе си

Без никакви скрупули "патриотите" от ВМРО-БНД издават през последните 4 години хиляди паспорти на хора, нямащи нищо българско в себе си, като за сметка на това хиляди други българи от Македония, Сърбия, Украйна, Молдова, Албания, Косово, Румъния, Гърция и др. остават без български лични документи.

Не вярвате ли?

Идете в с. Баница, намира се вече почти в рамките на македонския град Струмица, само на около 40 км от Петрич. Селото е почти 100% населено с цигани и почти 100% от тях имат българско гражданство, което са получили на база, внимание, български произход! Миналата година на КПП "Златарево" говорих с един такъв субект, похвали ми се, че "пасоша" му излязъл само 3500 евро. Явно наистина е минал евтино, защото от вчерашната информация се вижда, че "патриотите" от ВМРО-БНД вече продават гражданството по 5000 евро.

В клипа ще видите документи на български държавни институции от 2013 до 2016 г., ще видите как министри и зам.-министри безуспешно се опитват да спрат паспортната мафия, ще видите сигнали да ДАНС и Главна прокуратура. Само че службите се задействаха чак сега.

Ето защо ние от Възраждане питаме - а кога ще бъде арестуван и Каракачанов?

Винаги, когато т. нар. „ВМРО“ е било в управлението на страната, Агенцията за българите в чужбина е била под неин контрол, а председателят й е бил посочван лично от Каракачанов. Арестуваният шеф на ДАБЧ е излъчен от партия ВМРО-БНД, неин стар кадър и личен приятел на Каракачанов. Всеки, който е запознат поне малко с престъпните практики на каракачановата партия, знае че в Агенцията за българите в чужбина, не може да се случи абсолютно нищо без знанието на Красимир

Каракачанов, който всъщност е истинският архитект и създател на престъпната схема. Също така припомням, че бившия председател на Агенцията за българите в чужбина Борис Вангелов, който днес е народен представител от ВМРО-БНД и член на централното ѝ ръководство, също беше многократно уличаван в подобна дейност, за което има и подадени сигнали в ДАНС и прокуратурата.

В заключение ще кажа, че е невероятно тъжно да съществува подобен мръсен бизнес, свързан с дейността на единственото учреждение, което се занимава с проблемите на българите в чужбина, и който на всичко отгоре да се упражнява именно от т.нар. „патриоти“ от т.нар. „ВМРО“. В последните години от своето съществуване те направиха и невъзможното, за да омърсят патриотичната идея и да осребрят своята власт върху гърба на нашите сънародници зад граница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари