Николай Денков: Системно виждаме позиции на "Възраждане", които са антиевропейски

0
Тези позиции доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска, допълни премиерът
Тези позиции доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска, допълни премиерът Снимка: Министерски съвет

Тези позиции доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска, допълни премиерът

Системно виждаме позиции на "Възраждане", които са антиевропейски, доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска. Това коментира пред журналисти в отговор на въпрос премиерът Николай Денков, след като с вицепремиера Мария Габриел участваха в предаването "Стълбището" на Дарик радио, предаде БТА.

Той посочи, че има притеснения за това, че "Възраждане" поема парламентарната комисията за контрол над службите. Това е въпрос, който парламентът трябва да реши, каза още Денков.

Той припомни, че списъкът за назначаване в регулаторите е много голям, като някои от тях са забавени с години. Трябва системно всички те да бъдат попълнени в следващите месеци, каза премиерът.

По думите на Денков, което изтъкна също и вицепремиерът Мария Габриел, предстоящите евроизбори са важни. Те очертават посока, в която ще се движи Европейският съюз, от който България е част. Сега е време да покажем, че сме си научили уроци от миналото. Ще зависи от нас темата за миграцията да бъде в центъра на дебата, с отсявани аргументи. Климатичните промени и земеделските производители също са важни, каза Габриел.

Би ми се искало европейските избори да са повод, в който Европа с примери да покаже, че може да отстоява интересите на гражданите си в много сложна международна обстановка и се позиционира по темите така, че да носи сигурност за работни места и перспективи, а да не създава изкуствено страхове, каза още Мария Габриел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    фена на Путин
    Габриел каза: "европейският съюз да покаже с примери, че отстоява правата на гражданите си. " Какви права бе мамка ти грозно кукерско чучело противно герберастко ? Последните три години всяко едно решение на тази шайка страхливи педерасти стъпка и последните интереси на гражданите си. Протестите никнат, като гъби, цените летят вертикално нагоре, Еберспахер си продаде завода още на старта. За автомат сте мамичката ви мафиотска. А с пенсионерите какво се случва просто не е истина. В кучешки приюти да ги водим е по-добре за тях, отколкото в ледените им домове.
  • 5
    4
    фена на Путин
    Все по-често ще ги виждаш и все по-често ще се случват. Така иска суверенът.
  • -4
    3
    До вгъZZражденеца 2
    Като не ти харесва си заминавай за любимата РуZZшлямия, боклук жалък! Анадънму, теле просто? :)
  • 3
    2
    65j56j
    всичко антиевропейско е добре за България
  • -12
    1
    123
    Позициите на "вгъZZраждани" са АНТИБЪЛГАРСКИ! Къде е ДАНС, къде е прокуратурата? Всички руZZшлямски боклуци при бай Ставри да ги опъва денонощно! Слава Украина! Да живее България!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари