"Възраждане" блокираха пунктовете при Лесово и Калотина

3
Протестите са заради отхвърления референдум за лева
Протестите са заради отхвърления референдум за лева Снимка: ПП Възраждане

Протестите са заради отхвърления референдум за лева

Привърженици на "Възраждане" блокираха граничния контролно-пропускателен пункт "Лесово". От партията съобщиха, че предприемат блокади на три гранични контролно - пропускателни пункта - "Лесово", "Йовково" и "Русе". Пропускат се само автомобили на спешна помощ и пожарната.

Протестът е по повод отхвърлянето от КС на предложението за Референдум за запазване на българския лев.

Други опасения на "Възраждане" са свързани с предприятията от Маришкия басейн и енергийния суверенитет на страната. Партията се противопоставя и на изграждането на ветрогенератори в морето, което, според тях, ще убие рибарския отрасъл и ще унищожи окончателно туризма, съобщава Агенция Фокус.

Като мотиви за протеста се сочи и превръщането ни в територия, която ще бъде населена с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят, заявиха от "Възраждане" в съобщение до медиите.

На граничния пункт "Йовково" вече са се събрали протестиращи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Алтън Алтънов
    Ох, възграждането пропада. Пак ще трябва да сменям партията! Само в ДПС не съм бил. Обаче там... Ох,ох,ох. Ще има болка отзад...
  • 0
    8
    Трябва
    в най-скоро време тия Вгъзраждани да се разстрелван по бързата процедура както комунягите разстрелваха за предателство. Вгъзраждани дестабилизират България в полза на Кремъл.
  • -3
    7
    Четете, интересувайте се,...
    Валутата ни е кръгла нула. Няколко години в цялата ни история не беше пряко обвързан с никоя валута (както сега е фиксиран към еврото) и тогава имаше хиперинфлация.. левът е кръгла нула сам по себе си.
  • -2
    6
    Bonkerz
    Тези копейкаджии преди дни омазаха с тор герба на България и плаката с надпис "Република България" пред някакво министерство. Буквално руските патреоти хвърлят лайна по България...
  • 9
    5
    Renaissance
    "Като мотиви за протеста се сочи и превръщането ни в територия, която ще бъде населена с мигранти. " - Край на цитата. Българският лев е един от малкото останали символи на независимата българска държава. Защо Кралство Дания не сменя кроната със евро , щото са прости ли ?!? Българската земя си е българска , а не циганска. или марсианска.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари