Възрастни хора правят валентинки в дом "Възраждане" в Русе

1

Хората от "златната възраст“ направиха арт картички и отправиха своите послания за предстоящия празник на влюбените

С много усмивки, емоционални спомени и усещане за топлота и... още нещо премина първата Валентино-Творителница в Дом за стари хора "Възраждане“. Хората от "златната възраст“ направиха арт картички и отправиха своите послания за предстоящия празник на влюбените – 14 февруари, за да покажат, че за любовта няма възраст и че тя винаги е еднакво силна и прекрасна.

Работилничките за Валентинки са инициирани от СНЦ "Дунавско сияние“ и са част от провежданите за шести път поредица от инициативи под наслов "Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе“. За празника на Св. Валентин предстои своите вълшебни картички за любовта и приятелството да сътворят възпитаниците на КСУДС – Русе и Дворецът на Децата.

Кулминацията на творческата инициатива идва на 14 февруари със станалата вече градска традиция - "разцъфване“ на символното Дърво пред Доходното здание. То ще бъде украсено с направените от всички нас Валентинки. Освен това своето майсторско свидетелство ще получат най-сръчните във Валентино-Творителниците, както и призьорите от конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството.

Конкурсът приключва на 09.02.2024 /Петък/ и в него няма възрастово ограничение. Влюбените картички се събират в магазина за артистични и ръчно изработени подаръци "АУРЕА АРТИС“ с адрес: ул. "Асен Златаров“ №11.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Глупости!
    Добра инициатива е да се организират дейности за възрастните хора, но това с т.нар. валентинки си е гавра с възрастта им. Още малко и ще им занесете и книжки със зайчета за оцветяване.
  • 1
    1
    психолог експерт
    Такива инциативи са много добри . Така възрастните и самотни хора се чувстват полезни и не губят стимул за живот.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари