Валентинки щe “разцъфнат" на Дървото на влюбените за празника

0
Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството
Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството

На 14 февруари / Четвъртък / от 14.30 часа пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ ще се състои кулминацията от поредицата инициативи  по случай празника на Свети Валентин – Деня на влюбените, организирани от СНЦ “Дунавско сияние” и Магазин “Пифчо”.

Тази година то ще “разцъфне” с помощта на собственоръчно направените  Валентинки, измайсторени от участниците в ученическия конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството.

В арт конкурса взеха участие представители от СУ “Възраждане”, ОУ “Олимпи Панов”, ОУ “Ангел Кънчев”, ПГ по облекло “Недка Иван Лазарова” и ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура “Йосиф Вондрак”.

За призьорите са предвидени оригинални бутикови награди, както и грамота за отлично представяне в конкурса.

Пред Дървото на влюбените своето майсторско свидетелство ще получат и участниците в Детска работилничка “Пифчо”. В продължение на три седмици те се научиха сами да изработват уникални сувенири – гривни на приятелството и влюбени плюшени мечета.

Предвижда се в месеца преди Великден да се проведе и втори тематично свързан с празника Арт курс.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари