Възрастна жена от Разград намери и върна изгубена чанта с пари и документи

2
Собственичка на изгубените вещи е украинска гражданка
Собственичка на изгубените вещи е украинска гражданка Снимка: ОДМВР - Разград

Собственичка на изгубените вещи е украинска гражданка

71-годишна жена от Разград намери и върна в полицията чанта с пари, ключове и документи, собственост на украинска гражданка, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

Възрастната жена се натъкнала на чантата на улица „Васил Левски” срещу зоомагазина. Вътре открила карта за бежанец, две шофьорски книжки, акт за раждане, портмоне с пари, ключ за лек автомобил и дебитна карта.

Всички вещи и пари са били отнесени веднага в сградата на Областната дирекция на МВР в Разград.

С помощта на полицейските служители от патрулния екип на Районно управление – Разград е издирена собственичката. Тя получи обратно парите и личните си документи, благодарение на съвестната постъпка на възрастната разградчанка, посочи Георгиева.

Тя добавя, че от полицейската дирекция изказват благодарност на жената за проявената честност и благородство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари