Възмутен съм от хората, които произвеждат престъпления срещу баща ми!

2

Синът на Бисер Миланов се свърза с редакцията на Dunavmost.bg и пожела да разкрие нови факти около последния случай свързан с баща му.

Припомняме, че тази година на 13 юли в МВР - Русе е получен сигнал, от жена пострадала при скандал. Изпратените разследващи са установили, че 26-годишната жена е получила травми при възникнал конфликт с Бисер Миланов. Той е бил задържан за срок от 24 часа.

Според Виторио Миланов вече трети месец се бездейства по този случай и исканията им за разпит на свидетели не се осъществяват.

Ето какво ни написа самият Виторио (без редакторска намеса от страна на Dunavmost.bg):

"Силно възмутен от действията и бездействията на институциите в България и на хората, които продължават безнаказаните си опити да произвеждат престъпления срещу баща ми се обръщам към цялото българско общество, с въпроса "Как да се преборим с престъпността и корупцията облечена във власт и с доносниците, които се протектират от същите тези институции, за да им служат за сътворяването на не съществуващи престъпления? ".

Потресен съм и от безмълвието на Йоанна Капранджиева, която до скоро беше част от семейството ни и най-любимият ни човек, благодарение на което ежедневно баща ми търпи присъдата обществено порицание, благодарение на лъжите и клеветите излъчени по националните телевизии и в почти всички електронни и печатни медии, въпреки 10 годишната им връзка и въпреки всички грижи, внимание и любов от страна на всички нас към нея.

Не знам какъв човек трябва да си след всички трудности изживени заедно да продължаваш да си в услуга на тези които погребаха България. Тя, въпреки че е споделила пред всичките си приятели, че това е нелеп инцидент и баща ми не я е ударил, аз мисля че умишлено мълчи пред цялото общество, за да възпрепятства каузата на баща ми.

Прави чест и достойнство на всичките й приятелки и близки, които ни предоставиха и записи с нейните признания. Не знам кой и до каква степен я притиска да става съучастник на сводници, проститутки и наркопласьори да сътворяват престъпления срещу баща ми. Плодородието от тези срещи беше и последната смехотворна жалба срещу баща ми, за което беше призован на 07.09.2016г. за разпит.

До колкото ми е известно в град Русе е обществена тайна, че жалбоподателката упражнява най-древната професия в Германия, като отчита процент от печалбата на възлюбения си Мирослав - Марата, изключително добре познат в криминалните среди и контингент на полицията, което може да се каже от паричните преводи между двамата.

Именно след ето тези снимки на колата, която управлява "Марата" пред дома на Йоанна в кв. Средна Кула, които са от 15.08 и 16.08, доказват контактите им. Винаги съм мислил, че Йоанна е чистолюбив човек и има достойнство, но съм силно възмутен от предателството и, и от чистолюбието, което тя изгуби и падна толкова ниско в очите ни. Гордея се, че имам такъв силен баща да се изправи след това долно и грозно предателство,защото затаяването на истината е равносилно на лъжа.

Тъй като по случая вече трети месец се бездейства въпреки всичките ни искания за разпити на свидетелите пред съдия и за очна ставка с Йоанна това с днешна дата не се случва. Призовавам медиите да се свържат с нея,за да стане случая обществено достояние, защото благодарение на този случай ние продължаваме да търпим вредните последици на обществото,което за нас е изключително важно тъй като баща ми е кандидат за президент на Република България.

Призовавам както вас така и останалите медии да се свържат с Йоанна Капранджиева, за да й предоставят възможност тя да разкрие обективната истина пред обществото, както и с разследващия полицай да отговори, защо се бездейства по случая и престъпления? Искам също да съобщя,че разполагам с достатъчно аудио и видео записи и снимков материал,които доказват цялата истина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари