Възможности за финансиране на земеделието в Русенско

0
Лектори обсъдиха варианти за развитие на малкия и средния бизнес в в селските райони
Лектори обсъдиха варианти за развитие на малкия и средния бизнес в в селските райони

Семинар на тема „Актуални възможности за финансиране на земеделските стопанства и селските райони“ се проведе в Русе със съдействието на Илхан Кючюк, член на Европейския парламент от АЛДЕ / ДПС и председател на Младежко ДПС.

Към събитието проявиха интерес голям брой земеделски стопани, млади предприемачи от преработвателната индустрия, както и представители на малкия и средния бизнес, съобщиха от офиса на Илхан Кючюк. 

"Евродепутатите трябва да създават правила, които да работят за гражданите. Вече се работи по многогодишната финансова рамка за следващия програмен период и поради тази причина е много важно политиките на Европейския съюз да отговорят на очакванията на гражданите”, каза Илхан Кючюк.

Лектори на семинара бяха Бюрхан Абазов, народен представител от ДПС, и Ализан Яхова - сътрудник към Европейския информационен център на Илхан Кючюк в гр. Русе. Заедно с участниците в семинара те обсъдиха темите "Устойчиво земеделие в област Русе – подкрепа за конкурентоспособни земеделски стопанства" и "Възможности за малкия и средния бизнес в селските райони".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари