Възложиха делото „Барселонагейт“ на нов прокурор

0
Той ще прецени дали са сърбани достатъчно доказателства по отношение на искания имунитет на Бойко Борисов
Той ще прецени дали са сърбани достатъчно доказателства по отношение на искания имунитет на Бойко Борисов Снимка: Фейсбук

Предстои той да се запознае с материалите по него и да прецени дали са сърбани достатъчно доказателства по отношение на искания имунитет на Бойко Борисов

Разследването по "Барселонагейт" вече е възложено на нов прокурор, съобщи заместник градският прокурор Илиана Кирилова.

"В момента делото е разпределено на друг колега, който предстои да се запознае с материалите по него и да прецени дали са сърбани достатъчно доказателства по отношение на искания имунитет (бел.ред. на Бойко Борисов) и какво трябва да бъде извършено от тук нататък, както и дали е необходимо да се събират нови доказателства", обясни Кирилова, предаде "Дарик".

След проверка от ВКС и Апелативната прокуратура делото бе върнато в Софийска градска прокуратура, като водещият прокурор Стефан Христов бе отстранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари