Във вените ни е потекло самоубийствено желание да се затриваме сами

1
Не мога иначе да си обясня как моето поколение позволи на шепа аборигени, почти-човеци с отрицателно образование и нулева душевна хигиена отново да ни управляват, почти 15 години
Не мога иначе да си обясня как моето поколение позволи на шепа аборигени, почти-човеци с отрицателно образование и нулева душевна хигиена отново да ни управляват, почти 15 години Снимка: iStock

Преди 77 години, за няколко часа, властта на простотията, посредствеността и службогонството обезглавява нацията ни

 Избиват най-способните, образовани и успешни българи, за да почистят мястото от разум.

Но истинското, пълно унищожение настъпва след това. Същите главорези стъпкват малко по малко всеки зародиш на инициативност у българите. Държавата и всичките институции се превръщат в уродливо чудовище, с чиято благосклонност или гняв се решават съдбите на човеците.

Още по-страшното е, че ние, простосмъртните българи, продължаваме да възпроизвеждаме този кошмар. За себе си. Сякаш във вените ни е потекло самоубийствено желание да се затриваме сами. Наследствено. Не мога иначе да си обясня как моето поколение позволи на шепа аборигени, почти-човеци с отрицателно образование и нулева душевна хигиена отново да ни управляват, почти 15 години, за да нанесат още поражения за поколенията след нас.

Бог ще опрости загиналите, това е сигурно.

Дали нашите деца ще простят на нас? Това не знам.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Днес е една от най-срамните дати в нашата история. Наистина да се избие цвета на нацията. Срам и позор да осъдиш Димитър Пешев за антисемтиска дейност. Срам и позор е да убиеш без съд и присъда наследниците на Баба Тонка. СРАМ И ПОЗОР. Това е нашето семе. Сами се унищожаваме, а после възхваляваме убийците на елита ни. Докато българските евреи се грижат до последния ден на Димитър Пешев, нашата безродна "народна власт" го осъжда, и то за антисемитизъм. Вулгарно е нали. А и само това ли е? Какво стана с убийците на Нико Просеничков и жена му Тонка /внучка на баба Тонка/ - русенци знаем. А днес отново се опитваме да се самоунищожим. Това е. Скоро няма да има такъв народ, ще остане едно географско понятие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари