Васко Кръпката: Набиват се на очи не свестните хора, а простаците!

2
По-лесно е да си закърпиш дънките, не съвестта, категоричен е музикантът
По-лесно е да си закърпиш дънките, не съвестта, категоричен е музикантът Видео: NOVA

По-лесно е да си закърпиш дънките, не съвестта, категоричен е музикантът

И тази сутрин хиляди посрещнаха първите лъчи на слънцето на морския бряг – заради Джулай Морнинг. Заради волния дух и поколението на цветята в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS ни среща с певеца Васил Георгиев, известен с прякора Васко Кръпката.

Той се върна от Фестивала на хипитата в Хановер със своя бус. „По 60 000 души дневно влизат да гледат Фестивала на хипитата в Хановер”, разказа той.

Един германец обикаля света с подобен бус, за да посещава хора, които са символ на онзи непримирим и свободолюбив дух от края на 60-те и 70-те. А в България идва на гости именно на Васко Кръпката.

"Най-лесно е да си закърпиш дънките. Но да не дезертираш от идеалите, това не е лесно при днешните изкушения. Това е вечна мисия”, каза Кръпката. Според него съвсем простичко е човек да бъде себе си. "Всяка област има свестни хора, но те не се набиват на очи. Набиват се на очи простаците", допълни Васко Кръпката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Fryuiot
    Даже и с луд и с пиян можеш по някакъв начин да се разбереш,но с простака- абсурд!!!
  • 4
    2
    Сашо
    Защото са болшинството Васкоооо...
  • 4
    1
    dgd
    Това обяснява защо кръпката постоянно се набива на очи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари