Васил Терзиев: Чистка в Столичната общината няма да има

2
Избраният за кмет на София обяви, че не се притеснява от оспорването на изборните резултати
Избраният за кмет на София обяви, че не се притеснява от оспорването на изборните резултати Снимка: Васил Терзиев / Facebook

Избраният за кмет на София обяви, че не се притеснява от оспорването на изборните резултати

Избраният за кмет на София Васил Терзиев увери в първата си публична изява след изборите, че чистка в общината няма да има.

Като цяло тези неща за как ще ударим ръчната спирачка, чистки… това са необосновани страхове. Абсолютно трябва да са спокойни, ние идваме с идея да дадем на всеки шанс да прояви в какво е добър“, заяви той, предаде bTV.

В новия Столичен общински съвет (СОС) нито една политическа формация няма мнозинство. Преговорите за мнозинство още не са започнали, призна Терзиев. Но такива ще има и в тях ще участва самият той.

Терзиев коментира, че няма притеснения от иска, който опонента му Ваня Григорова смята да заведе срещу изборните резултатите в София. По думите му ощетеният е бил той.

Новият кмет обеща, че каквото зависи от местната власт за преместването на Паметника на съветската армия, ще бъде направено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари