Васил Данов: Не е вярно, че новата помощ за Украйна вкарва региона в напрежение

1
Не можем да питаме агресора какво да правим, заяви военният експерт
Не можем да питаме агресора какво да правим, заяви военният експерт Видео: Euronewsbulgaria.com

Не можем да питаме агресора какво да правим, заяви военният експерт

"Не е вярно, че вкарваме региона ни в напрежение след новата военна помощ, която ще дадем на Украйна. Не можем да питаме агресора какво да правим и какво ще му бъде удобно ние да направим." Това заяви военният експерт и член на Атлантическия съвет на България кап. Васил Данов, цитиран от Euronewsbulgaria.com.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Е, как?!
    Нали вече питамекакво да правим агресора сащ/ес пряко контролирани от масоните, които са пряко контролирани от дявола... кого друг да питаме? Сега насилствено има поставено правителство от национални предатели, които са слуги на сащ/ес и масоните, съответно и на дявола, докато не бъдат свалени, няма да е по-различно. Колкото по-бързо те бъдат свалени от народа, толкова по-добре, понеже няма да им бъде дадено да съсипят съвсем всичко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари