Васил Божков: Най-вредното нещо за България е Борисов

5
Бизнесменът даде пресконференция от дома си
Бизнесменът даде пресконференция от дома си Снимка: Фейсбук

Бизнесменът даде пресконференция от дома си

"Не съм се срещал с Любена Павлова ОАЕ". Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция пред медиите, която се излъчва от онлайн профила му заради наложената му мярка ''домашен арест'', предава Евроком.

'Исках да се прибера от първия момент, в който заминах. Самото ми прибиране беше осуетено от Интерпол'', добави още той.

''Подписано споразумение с американците нямам. Те ме съветваха да не се прибирам в България'', заяви бизнесменът.

''Нямам бизнес с Пригожин. Дори и да съм имал няма нищо лошо. Русия беше един огромен пазар, в който всеки искаше да се настани'', уточни Божков.

''Застрашен съм от тези, които управляват страната в сянка. Не се сещате от кого ли?'', обясни бизнесменът.

"Най-вредното нещо за България е Борисов. Докато той е в политиката, държавата няма да се оправи". ''Ще помоля да не ме принизявате към криминални сюжети. Не съм свързан с Красимир Каменов - Къро'', поясни Божков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари