Васил Божков брои 50 000 лева на Ицо Хазарта

0
Срещу 50 000 лева рапърът рекламира букмейкърската компания на Божков - "Ефбет"
Срещу 50 000 лева рапърът рекламира букмейкърската компания на Божков - "Ефбет"

Най-богатият българин Васил Божков брои завидна сума на Ицо Хазарта, който беше един от активистите на "Протестна мрежа". Срещу 50 000 лева рапърът рекламира букмейкърската компания на Божков - "Ефбет". 

Сумата била изплатена още в края на септември с условие лидерът на "Ъпсурт" да измисли римите на хип-хоп парчето. След като Ицо представил своите три парчета, те се харесали на "ментора" Божков и осигурили още година взаимоотношения между страните по сделката, твърди сайтът "Хотарена". 

Още 50 000 лева ще получи Ицо Хазарта, след като от "Ефбет" заснемат два нови клипа с него през следващите месеци.  

Васил Божков навлезе в сферата на онлайн залаганията, след като от зората на демокрацията букмейкърската му компания приемаше само залози, попълнени върху фишове. Сайтът за онлайн залагания на "Еврофутбол" - "Ефбет" е известен с огромните си печалби не само в България, но и в Европа. 

Васил Божков рекламира ударно и във футбола. Няколко отбора от „А” група имат спонсорски договори с хазартното му дружество, като само за последната година „Ефбет” е наляла над 1 милион лева в отборите от елитната ни група. Спонсорски договор с „Ефбет” има и изпадналия във „В” група ЦСКА. Въпреки че „армейците” са с аматьорски статут, те пак прибират по 150 000 лева на сезон.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари