Варненец се самоуби на стрелбище пред очите на служителя

1
Инцидентът е станал малко преди обед днес
Инцидентът е станал малко преди обед днес Снимка: iStock

68-годишният мъж е издъхнал на място

Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство във връзка със смъртта на 68-годишен мъж, прострелял се на стрелбище в града, съобщават от държавното обвинение.

Инцидентът е регистриран малко преди обед на 7 февруари. Според събраните към момента доказателства починалият отишъл на стрелбищния комплекс и заявил желание да стреля. След като бил вписан в регистрите, той си купил три броя патрони, взел пистолета, който му предоставили, и пред очите на служителя се самопрострелял. Починал е на място. 68-годишният мъж и друг път е посещавал стрелбището, като това не бил първия път, в който стреля.

Незабавно по случая е образувано досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, довели до трагичния край. Разпитани са управителя на обекта, както и други присъствали на мястото, извършен е оглед на местопроизшествието. Работата продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ех,
    Отървал се е човекът ... от гадна болест или нерешим проблем. Лека му пръст!
  • -2
    1
    Милен
    Защо дават бойни патрони ,че всеки може да се опита да застреля някой. Забрана на стрелбищата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари