Въоръжена банда открадна бижута за 15 милиона евро в Париж

0
Обирът е бил посред бял ден
Обирът е бил посред бял ден Видео: Ройтерс

Обирът е бил посред бял ден

Въоръжена банда ограби магазин на луксозната марка бижута и часовници Piaget в Париж, като посред бял ден отмъкна стоки на стойност 10-15 млн. евро, съобщиха полицията и прокуратурата, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

По първоначални данни трима души са участвали в грабежа, като поне един от тях е носил оръжие.

Бандата е избягала от мястото на инцидента с плячката си, която се оценява на между 10 и 15 млн. евро Никой не е пострадал, съобщи полицейски източник.

Магазинът се намира на улица в сърцето на френската столица, разположена в близост до изветсния площад "Вандом", където се намират няколко магазина на бижутерийни марки от висок клас.

Последният обир в квартала се случи през април, когато трима души на мотоциклети ограбиха "Булгари", като отмъкнаха бижута на стойност няколко милиона евро.

Основаната в Швейцария компания Piaget произвежда луксозни часовници, чиито цени достигат до няколко десетки хиляди евро, както и бижута от висок клас.

Тя е дъщерно дружество на групата Richemont, която притежава и няколко други компании за луксозни стоки, включително Cartier, Baume and Mercier, Chloe и Van Cleef and Arpels.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари