Вандализъм в центъра на Русе

7
Изпочупени и преобърнати пейки след нощни сбирки посрещат минувачите сутринта в центъра на Русе
Изпочупени и преобърнати пейки след нощни сбирки посрещат минувачите сутринта в центъра на Русе

Изпочупени и преобърнати пейки след нощни сбирки посрещат минувачите сутринта в центъра на Русе

От общината постоянно ремонтират нанесените щети, но това не спира безотговорното поведение и вандализма.

Най-вероятно младежки компании, които се събират на открито, местят пейките, за да си направят „кът“ за пиене и разговори, но въпросът е защо след това не ги връщат по местата им. Някои от пейките буквално са захвърлени, а други са с потрошени дървени части, предаде Русе Медиа.

Вандализмът се е прехвърлил и върху хубавата идея да има места за игра на шах и табла. Преди няколко години бяха поставени специални пейки и маси към тях, на които да може русенци да се развличат в Градската градина. В момента те са напълно съсипани, след като са надраскани до неузнаваемост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    18
    daskal
    Полицаите са заети да гонят плажуващите от брега на река Дунав.
  • 19
    17
    092
    Наистина това видеонаблюдение и общинска полиция за какво са? Редно е моментална отговорност да се понася за това! Обществена нетърпимост също няма да е излишна!
  • 10
    16
    саше,
    а ти от кои си, от хърцоите или от капанците?!?
  • -4
    15
    Александър
    Това се извършва от не мити капанци, хърцои и мръсни власи със селс ки произход! В Русе гра ждани няма от 1970 го дина! Всичко друго е мързеливи, дрогирани селяни, гъсто населени!
  • 37
    14
    Христов
    Ами полиция , КОРС , Общинска полиция ??? Само в носовете си бъркат по цял ден !!Да направят нощни патрули , какво чакат.По цял ден обикалят и глобяват хората дето са спрели за малко да си свършат някаква работа !! Плашипутарници !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари