Вандали вилняха в Парка на младежта

0
Щетите са в голям мащаб
Щетите са в голям мащаб Видео: Русе Медиа

Щетите са в голям мащаб

Среднощен мащабен вандализъм е извършен в Парка на младежта в Русе. Неизвестните извършители са се вихрили по алея „Перистери“ от Вазата към Дунава и в района на детската площадка, пише Русе Медиа.

Извършителите са посегнали най-напред на две от видеокамерите за наблюдение на района, за да не бъдат заснети. Една от унищожените камери е открита захвърлена във фонтана.

Потрошени са осветителните тела на осем стълба за улично осветление, като някои от стълбовете са били блъскани така, че да се окривят. Единият, на който е имало камера, дори е съборен на земята. Изтръгнати са цветя, които украсяват алеите, като част от растенията са били хвърлени във фонтана. Местени са и кошчета за боклук.

Предстои ОП „Комунални дейности“ да изчисли щетите, за да започне възстановяването им. От общинското видеонаблюдение ще прегледат записите от останалите камери, като ще бъде уведомена и полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    !?!?
    Това сигурно са пенсионери които цял ден са по пейките ?!?! Младите цял ден са на работа и вечер си почиват *****
  • 2
    18
    уха
    наркомансърте пак кастват спелове
  • 4
    17
    Точен
    До колкото знам има назначени хора за денонощно наблюдение на камерите . Или а кмете сам си одговори дали даваш пари хей така .после се сърди це Русе те мрази и плюе .
  • 7
    16
    СвръхАз
    Пуснете клипа, и кажете имената, може пък някой от нас да се самосезира..
  • 10
    15
    Кме в сянка
    Тези вероятно са същите "индивидчета"( да не използвам други епитети), който преди вилнееха и рушаха около операта и площада. След като трошиха миналата година и в неработещия МОЛ до болницата, сега явно са се пренесли в парка. Никакви камери не ги плашат, тия "индивидчета" с безгранична наглост.... Интересно чии отрочета са, за да няма последствия за тях толкова години наред...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари