Вълшебна бабина рецепта стопява кисти!

18
Вълшебна бабина рецепта стопява кисти!
Видео: YouTube

Вълшебната смес премахва кисти по яйчниците, бъбреците и при гуша.

Лесна, евтина и ефективна бабина рецепта против кисти на вътрешните органи споделя жена, която е преживяла ужаса на тази болест. С нея Стоянка Колева от бургаското село Банево е стопила голяма киста на щитовидната жлеза, а останалите по-малки просто са изчезнали. Тъй като се е убедила лично в чудодейното действие на сместа, жената я предоставя и на други хора, които имат този проблем.

Рецептата Стоянка е научила от възрастна нейна съгражданка. Съчетанието може да се прилага при кисти на щитовидната жлеза, на яйчниците, на бъбреците и на други органи. Става въпрос за рецепта, която се състои от вино, мед, алое вера и билката ранилист.

Преди половин година лекари открили на Стоянка кисти на щитовидната жлеза, една от която била видима и с просто око. Лекарите изпратили директно жената на операция, но тя започнала да търси алтернативни начини за лечение. Нейна възрастна съгражданка й споделила рецепта от няколко съставки, която жената си приготвила и използвала. Резултатът се оказал невероятен, тъй като от 4-сантиметровата киста останало само 0,9 сантиметра, а другите по-малки напълно изчезнали.

Приемането на сместа може да става паралелно и с изписаните от докторите лекарства, тъй като тя просто подсилвала многократно ефектът на оздравяването.

Самата рецепта съдържа 20 листа от алое, 500 грама мед, 500 милилитра червено вино, 2 супени лъжици от билката ранилист, която може да се купи от билковите аптеки.

Листата на алоето се нарязват на дребно и заедно с меда, виното и ранилиста се смесват. Сместа се вари на водна баня около половин час.

Разтворът се налива в стъклено шише, като се прецежда, а като изстине се съхранява в хладилника. Пие се по една супена лъжица половин час преди ядене докато сместа свърши.

Ако кистите не са намалели достатъчно, може курсът да се повтори.

Източник: СИЛНА БЪЛГАРИЯ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари