Вълшебна атмосфера, красота и забавления този уикенд обещава Ruse Art Project bazaar

1
Базарът ще предложи на русенци и гостите на града богата палитра от изкуства
Базарът ще предложи на русенци и гостите на града богата палитра от изкуства

Този уикенд (14 и 15 май) Ruse Art Project bazaar гостува в музея на Сексагинта Приста в центъра Русе

Базарът ще предложи на русенци и гостите на града богата палитра от изкуства.

Любителите на бижута ще могат да избират измежду няколко различни стила и техники. Закачливи украшения от сребро, бижута с пясък от цял свят и такива с флорални мотиви са само част от предложенията на приложниците от няколко големи града в България.

За своя домашен бит и уют клиентите ще могат да изберат красиви картини, ароматни свещи, интериорни кукли в техниката скулпторен текстил, керамика, изделия от дърво и восъчни кърпи с грижа за природата.

Специално за дамите базарът ще предложи щандове с авторски дрехи, чанти и козметика, а за най-малките – красиви играчки от плат, както и арт работилници за изработка на сапуни, които в събота ще започнат в 14:00 ч. и 16:30 ч., а в неделя – в 11:00 и 15:00 ч.

За пръв път Ruse Art project bazaar предлага и на възрастните да се потопят в света на ръчната изработка под ръководството на изявени майстори.

В съботния ден всички предварително записали се, ще могат да изработят свещ, която да си отнесат вкъщи, а в неделя ще моделират рози от фоамиран, които ще претворят в брошки или аксесоари за коса.

Като част от инициативата „Нощ на музеитебазарът в събота ще работи до 22:00 ч., а посетителите ще могат да разгледат и музея срещу символичната сума от 1 лв.

Приятният музикален фон, вкусните авторски печива, напитки и мини концертите на саксофон привечер ще допринесат за вълшебната атмосфера и вдъхновяващи преживявания през целия уикенд, което е и главна цел на Ruse Art Project.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари