Вълна от възмущение предизвика клип в Русе

28
Видеото с побой вече е премахнато от социалните мрежи
Видеото с побой вече е премахнато от социалните мрежи

Видеото с побой вече е премахнато от социалните мрежи

Видеоклипът с побой над момиче от друга тийнейджърка в Русе, който предизвика вълна от възмущение, вече е премахнат от социалните мрежи. Той бе публикуван преди броени дни и на него бе заснето как нападателката души и удря с юмрук в корема потърпевшата.

Според човека, публикувал няколко видеа по темата, извършителката на деянието е на 17 години, тренира бокс и редовно тормози по-малки момичета. „Раздава правосъдие и после ги прави свои „приятелки“, за да не се оплачат пострадалите. Клиповете сега излизат наяве, след поредната заплаха към ученички и със сигурност не са единствените! Изводите си направете сами, в какво общество живеем и как възпитаваме децата си! Надявам се, компетентните органи да се намесят“, бе написано към публикацията, но впоследствие видеата бяха изтрити, пише Русе Медиа.

Реакцията на хората, успели да видят клиповете, бе изпълнена с възмущение. Те апелираха да се вземат мерки от родителите на момичето, както и да бъде сезирана полицията. Според някои от потребителите на социалните мрежи органите на реда вече са информирани за случая. Мненията са, че на такива деяния трябва да се дава публичност, за да се насочи вниманието на обществото към проблема с насилието, а негативни реакции имаше и срещу човека, който е снимал побоя, вместо да го предотврати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Това е въпросното момиче
    https://www.facebook.com/share/p/2fxcdkyje47gbjha/
  • -8
    12
    gospod
    aei mur6i q sprete da pravite kiki i 6te se opravi problema.. god bless bulgaria
  • 12
    11
    Stoian
    За арест е,явно е психично болна,да я приберат и един хубав бой ,да и теглят,поредният боклук, пьрвобитеен и прост..
  • -17
    10
    Р. Т.
    Kaчете го най-сетне тоя клип че да си ударя една чекия
  • -15
    9
    Иво Атанасов
    God bless America! Кур за Русия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари