Вълна от съпричастност към смъртта на 3-годишния Драгомир

18
Снимка на невръстния Драгомир обиколи социалните мрежи в Русе
Снимка на невръстния Драгомир обиколи социалните мрежи в Русе Снимка: Facebook

Снимка на невръстния Драгомир обиколи социалните мрежи в Русе

3-годишно дете загина след пожар, причинен от бойлер в апартамент в русенския квартал "Чародейка". Детето е оставено само, а часове по-късно полицията намира майката с пакетче дрога. Въпреки усилията на лекарите, тежките изгаряния отнемат крехкия му живот.

Снимка на невръстния Драгомир обиколи социалните мрежи в Русе.

"Три годишното детенце, което беше 'убито' от майка си, което не заслужаваше да си отиде по този нелеп начин. Нека има справедливост за 3-годишния Драгомир", апелира Габриела Върбанова.

Десетки хора изказа съболезнования и не спестиха огорчението си от фаталната случка. Детето не заслужаваше да си отиде по този нелеп начин, скърбят русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    кристиян диор
    е оставила си е детето ,има семейни проблеми , финансови, зависимости ,реално не го е оставила в контейнера за осиновяване, вярвам че ся кат спре рязко дрогата ,ще и липсва доста. нападнахте жената,се едно вие сте некви светци , а даже нямате и деца , ама кат имате сигурно ще ги гледате под микроскоп барабар с доктора
  • 6
    11
    Анонимен
    Всички пишат за майката и за социалните. Така е, прави сте. А бащата, той не носи ли отговорност за детето си?
  • 7
    10
    Гражданин
    Лошото е , че са откършили вишните,а не главите на кмета и негодната пасмина в общината
  • 19
    9
    Румен
    В Русе никоя държавна институция не работи пълно е с заплатаджии само които бездействат до кога ще спим не знам трябва да се рине с голямата лопата
  • 23
    8
    1234
    Съседите също имат голям принос за да се стигне до тук! Толкова невръстно дете с часове да стои само, най- вероятно е давало и индикации за това! Голям бич е наркоманията! Обществото и отговорните институции трябва да са по - непримирими и нетолерантни към този порок. За две седмици може да се изчисти градът от дилири на дрога, но желание няма. Пример: Заловен е лицето Х с наркотици и докато не каже от къде са, да не се преустановява разпита! Те не са паднали от небето и разследващите не пасат рева, образно казано! "Как може Гошко от 10 клас да знае всички дилърите на дрога в града, а полицията НЕ?"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари