Валерия Велева: Пътят в политиката на Цветанов е затворен завинаги

0
Когато втория реши, да отнеме аурата на първия и си мисли, че може да поеме неговия пост, тогава се срива тотално, заяви главният редактор на "Епицентър"
Когато втория реши, да отнеме аурата на първия и си мисли, че може да поеме неговия пост, тогава се срива тотално, заяви главният редактор на "Епицентър" Снимка: Канал 3

Има структури в ГЕРБ, които са силно привързани към Цветанов, не не смятам, че дори и най-приближените към Цветанов биха направили ход срещу Борисов. Смятам, че пътят в политиката на Цветанов е затворен завинаги.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 с Любо Огнянов Валерия Велева, главен редактор на "Епицентър".

"Когато втория реши, да отнеме аурата на първия и си мисли, че може да поеме неговия пост, тогава се срива тотално". В момента, в който се случи "Апартамент гейт", Цветан Цветнов направи опит да вземе партията от Борисов. Направи го във фейсбук чрез привърженици и съмишленици. През годините Цветанов изгради страхотна партия, със страхотни структури, но недооцени ситуацията. Той изгради своя властова империя в ГЕРБ. Но не мисля, че някой от тази властова империя би направил ход срещу Борисов", обясни Велева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари