Валерия Велева: Марияна Николова е като Елена, която ще запали Троянската война

2
Тя е много лесна плячка за журналистите, не й завиждам, каза журналистът
Тя е много лесна плячка за журналистите, не й завиждам, каза журналистът Видео: Канал 3

Аз бих предложила метафората за Елена, която ще запали Троянската война. Волен Сидеров не приема Марияна Николова, продължава да се дистанцира. От нейния избор се дистанция и самият премиер. Тя е заместник на министър председателя и може да управлява държавата по всички права. Никой не знае обаче, какви качества има, какви политически идеи изповядва. Тя е началник на кабинета, която е чиновничка, става изведнъж вицепремиер, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов", журналистът Валерия Велева.

"Да говорим какво ще прави г-жа Николова е като да търсим игла в купа сено. Първите неща, които каза, е че иска да вдигне доходите, нейният приоритет са децата и от там нататък не знаем, как ще го направи. Тя е много лесна плячка за журналистите. Те я нацелиха и предразположиха да изрече всички тези глупости и от тук нататък не й завиждам на тази дама", каза още тя.

"Има много интересно нещо при Патриотите. Те съзнават, че непрекъснатите скандали за тях са убийствени. Дори и да се заричат, че ще вървят заедно напред оттук натам, това няма да се случи. За мен най-стабилният електорат има ВМРО. Смятам, че в НФСБ и Атака има много разочаровани. Не знам, обаче дали и ВМРО ще се запазят, след всичките скандали", каза Валерия Велева.

"Винаги съм казвала, че Слави Трифонов партия не може да направи. Този политически проект, който се подклаждаше, за мен винаги е бил въздух под налягаме. Той използваше предаването си много манипулативно. Всичкото подклаждане угасна, когато той преподписа за продължаване на предаването си. Тази илюзия умря с последното му предаване. Жалко за хората, които са му вярвали.

Аз виждам във Фейсбук, че всички се чувстват излъгани. Не може да плюеш и да наричаш всички боклуци и когато дойде премиерът, да не му зададеш нито един въпрос.

Реакцията на интервюто беше еднозначен за всички. Той загуби мъжкото си достойнство. Всички ние сме критикувани, имаме различни аудитория, факта обаче, че всички журналисти бяхме с еднозначна оценка за това интервю, трябваше да се погледне в огледалото и да се замисли", категорична беше Велева.

"Скандалите тази седмица са около съпругата на президента. Аз харесвам Радев, но смятам, че в основата на неговите скандали е съпругата му и тя малко по малко руши неговия имидж. Вижте, какво дистанцирано поведение има Мелания Тръмп. Имаме вицепрезидент Илияна Йотова и се питам тя не ходи ли на фризьор, не си ли купува рокли, а пък около нея няма скандали.

Да сте чували женски скандал за Маргарита Попова? Никога. Това говори за преценката къде трябва да бъдеш. Ти в момента отнемаш от рейтинга на съпруга си. Ролята на първата дама е да има принос към това, което прави държавния глава. Тя трябва да с направи някаква кауза и журналистите да пишат за това, не за роклите й", каза още журналистът

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В претъпканият автобус:
- Госпожо, хванете се за дръжката, че ще паднете...
- Ама аз съм се хванала.
- Е да, ама аз ще слизам...

Харесай Дунавмост във Фейсбук