Валери Симеонов за вчерашния протест: Десетина човека се въргаляха на плажни кърпи

2
Хората, които работят, имат свой бизнес, не ги виждам на тия протест
Хората, които работят, имат свой бизнес, не ги виждам на тия протест Видео: БНТ

"Десетина човека се въргаляха на плажни кърпи пред парламента", каза Валери Симеонов в коментар за вчерашния протест пред парламента.

Той беше особено критичен, смятайки, че протестите са разнородни и не са основателни.

"Хората, които работят, имат свой бизнес, не ги виждам на тия протест. Виждам хора с политически амбиции, другата група са хора, които се управляват от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, т.нар. лузъри. Четвъртата група е студентите, които са се върнали, защото университетите им са затворени. Правят си селфита", посочи той.

Симеонов коментира и промените в правителството: Всичко е възможно по отношение на съдбата на правителството. Това се разбра от думите на лидера на НФСБ и съпредседател на Обединени Патриоти Валери Симеонов. Той не пожела да коментира оставките на тримата министри, поискани от премиера Бойко Борисов. Похвали обаче Владислав Горанов, който бил един от най-добрите министри след прехода.

"Търсим консенсус, трябва да се търси лице с доверие", каза още пред БНТ Симеонов.

Запитан дали той може да се съгласи да замени Борисов на премиерския пост, Симеонов каза, че трябва да е някой с подкрепа. Тук той спомена и избягали в Дубай Васил Божков. "Акцията, която беше подкрепяна с парите от Божков през 2019 г. с протестите, ми нанесе вреди", заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари