Граничният полицай Петър Бъчваров най-вероятно е убит заради кражба на животни

14
Двамата братя са били край границата, за да крадат селскостопански животни по данни на турската прокуратура
Двамата братя са били край границата, за да крадат селскостопански животни по данни на турската прокуратура

Двамата братя са били край границата, за да крадат селскостопански животни по данни на турската прокуратура

"Заподозрените за убийството на полицая край Елхово са били край границата, за да крадат селскостопански животни". Това са съобщили от турската прокуратура на българската, обяви окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев, съобщава NOVA.

Експертизите показват, че убийството е извършено с ловно оръжие, 12 калибър, а сачмите са били за едър дивеч.

"Разследването на стрелбата е към края си", поясни той.

„Днес проведохме координационна среща с турските власти. Идеята беше да обменим информация, за да може разследването да приключи в най-кратки срокове. То е в напреднала фаза, да не кажа, че е пред приключване”, обясни още Дойчев.

Припомняме, че на 7 ноември граничният полицай Петър Бъчваров беше застрелян при обход на оградата между България и Турция. За убийството бяха задържани двама турски граждани - Енгин Е. (на 24 години) и М. Е. (на 28 г.), които са братя. По-късно единият от тях беше освободен под съдебен контрол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Servan
    Да бе КРАЖБА НА ЖИВОТНИ. ЗА ДВУКРАКИ ЖИВОТНИ ПО ТОЧНО. ЖИВОТНИ КОЙТО ПЛАЩАТ В ЕВРО И/ИЛИ ДОЛАРИ. КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ. ВЕЧЕ Е ИЗВЕСННО, ЧЕ И ГРАНИЧНИТИ СА В БРАНША
  • 2
    5
    Нерде, Ямбол? Нерде, Стамбул?
    Случаят от 2008 г. с българските гранични полицаи Михаил Цонков, Николай Костов, Николай Петков и Живко Петков, които са обвинени от Тежкия наказателен съд в Къркларели за убийството на турски гражданин, рибар – бракониер, нарушител на държавата ни граница, а българската военна прокуратура прекрати наказателното производство с мотива, че инцидентът е нещастен случай, колко години изминаха и още го търкалят това дело в Турция!? Сега през 2023 г., когато става въпрос за убийството на българския граничен полицай Петър Бъчваров, застрелян като ловен дивеч от турски гражданин, ловец – бракониер, нарушител на държавата ни граница, явно се прави всичко възможно да се омаловажи и претупа набързо случая от българския Окръжен наказателен съд в Ямбол!
  • 6
    4
    Servan
    Да бе кражба на животни ли? Какви животни бе хора? Кого мислите, че заблуждавате. На всички е ясно, че става въпрос за ТРАФИКАНСТВО ЗА ДВУКРАСИ ЖИВОТНИ.
  • 0
    3
    до 2
    Разбрал-неразбрал, но под новината се из---л.
  • 6
    2
    свинекрадци..
    .и свинеебци. От българските полицаи толкова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари