Валери Симеонов: Не сме имали по-успешен финансов министър

0
Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е положителн
Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е положителн Снимка: БГНЕС

Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка даде лидерът на НФСБ Валери Симеонов за работата на финансист номер едно Владислав Горанов в сутрешния блок на БНТ.

Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е положителна, като според Симеонов той се съобразявал с мнението на щаба и има адекватно поведение.

Бившият вицепремиер недоумява защо трябва да се коментират разговорите на Горанов с бизнесмена Васил Божков, тъй като има много по-важни теми в страната, като ограничаване на заразата с коронавируса.

"Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни смс-и - това ли са новините на България", запита Симеонов.

Според него държавата не трябва да се занимава с този упрекнат, обвинен с 11 обвинения човек.По отношение на съдбата на ПФК "Левски", Симеонов отново запита в типичния си стил толкова ли е важен този клуб "Левски", за да се занимаваме с него?

По думите му "Левски" е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари