Валери Симеонов: Не съм ходил само в "Bedroom" и "Cacao"

0
Вицеприемирът се закани проверките за шум да продължат и догодина
Вицеприемирът се закани проверките за шум да продължат и догодина Снимка: БГНЕС

Вицеприемирът Валери Симеонов отрече да има раздор между него и министърката на туризма Николина Ангелкова заради проверките му за шум по Южното Черноморие, обяви в ефира на БТВ самият Симеонов.

Причината - Министерството на туризма организирало проверки от друг характер, които били различни от неговите.

Не съм хоил само в „Бедрум“ и „Какао“, ходил съм и в заведенията на Божо Кравата и Митьо Очите. Ходил съм и в Свети Влас в „Планет“. Шумни заведения в Созопол и Приморско също бяха ударени от твърдата ръка на закона“, каза Симеонов.

Той добави още: „Всички хотелиери са на моя страна. Има протести от служители на шумни заведения. Получих благодарствени писма от много хотелиери и туроператори“.

Вицепремиерът отчете, че само 5,6% са хората, които искат да купонясват, ходят в Слънчев бряг. "Такъв шумен, арогатен и побъркващ с шумни децибели е Слънчев бряг", категоричен е той.

В Слънчев бряг има идеално обезшумени дискотеки“, подчерта Симеонов и се закани, че следващият сезон проверките по дискотеките ще продължат.

Политикът даде и оценка на опозицията: „През последните месеци БСП буташе всякакви бутафорни дървета, за да не види гората“.

В студиото на БТВ Симеонов обяви, че Украйна ни е дарила бастуна на бащата на Христо Ботев. Тези дни той се е върнал оттам.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари