Валентин Михов: Гонзо е обединител, Боби Михайлов направи много за българския футбол

1
В България предателите са много. Особено във футбола. Изпитал съм го на гърба си, заяви той
В България предателите са много. Особено във футбола. Изпитал съм го на гърба си, заяви той Снимка: Lap.bg

В България предателите са много. Особено във футбола. Изпитал съм го на гърба си, заяви той

Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов заяви, че не е бил изненадан от избора на Георги Иванов като наследник на Борислав Михайлов. Легендата на Левски беше избран за управник на Футболната ни централа за следващите 4 години, след като беше предпочетен пред Димитър Бербатов от футболните клубове. Михов бе гост на откриването на турнира по таекуондо „Рамус София оупън“, където отговори на въпросите на БНР.

Не съм изненадан от избора на Георги Иванов за президент на БФС. Имах среща с него преди Конгреса и бях сигурен, че ще е той. Имам достатъчно опит, за да мога да го предупредя, че в България предателите са много. Особено във футбола. Изпитал съм го на гърба си и като президент на ПФЛ, и като президент на БФС, и като президент на ЦСКА. В Европа не съм предаван толкова, колкото в България. Много предатели, много нещо. Това се чудя, как сме успели да ги съхраним. Тези душички. Аз съм убеден, че той е твърдо момче. Той гледа хората в очите и никога не е бил гузен. Смятам, че с общи усилия – той това го подчерта вчера, че еднолични решения няма да взима. Ще се допитва. Желая му успех. И вярвам в него, че ще е един бъдещ обединител“, каза Михов.

Бившият президент на ЦСКА коментира и свършената работа от Борислав Михайлов за периода, за който бе начело на БФС.

Аз бих казал така – с това, което направи за българския футбол – връзката с Европа, връзката с УЕФА и ФИФА, лобито, което създаде, видяхме каква база направи...има много положителни неща. Всеки гледа да очерни. Всеки гледа да каже, че е откраднал. Аз защо не се научих да крада, все покрай някой можеше да се науча. Не го видях това, може би тези неща стават по-тайно. Аз съм наивник на пределна възраст. Сигурно Боби Михайлов има и слабости и затова тръгнаха привърженици срещу него, но той си видя сега приятелите. Не може Георги Иванов да не се възползва от това, което е оставил като основа Боби Михайлов“, допълни Валентин Михов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Иво Атанасов
    Гонзо е удобен за Статуквото защото е верен и няма да разследва неговата слуга Михайлов за извършени престъпления докато беше Президент на БФС. Ама нищо не се е разминало и някой ден всичко ще си дойде на мястото, а Гонзо за съучастие ще бъде подведен също под отговорност.
  • 3
    3
    Поредните
    Фалшиви коси/ниски чела...
  • 4
    2
    Мунчо
    Да, Борислав Михайлов направи много за българския футбол. Той систематично го унищожи. Това никак не е малко. Вальо Михов предизвиква само съжаление, а Гонзо - недоверие.
  • 9
    1
    Абе, пундек...
    Още един изкукуригал - какво е направил Борислав Михайлов за българския футбол, освен, че го докара до дъното. Да, направи офис на БФС и ресторант за синчето си там. Този и той ми падна в очите, лапаше при Иван Славков, лапа и при Михайлов, не се ли задъни?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари