В. Великов: "Кандидатът ни за кмет няма да е ченге!

0
В Русе трябва да се преустановят доста порочни практики и най-вече тези засягащи обществените поръчки.
В Русе трябва да се преустановят доста порочни практики и най-вече тези засягащи обществените поръчки.

„АБВ е стратегически проект, основната ни цел е да останем трайно в политическия живот на страната.  Затова и няма как АБВ да не участва на местните избори със свои кандидати “. Това заяви в интервю по Дарик областният лидер на партията адв. Венцислав Великов.  По думите му експертите на партията в Русе вече са изготвили програмата за кандидат-кмета в Русе.

„Спрели сме се на няколко кандидатури и всеки от тях ще трябва да докаже дали може да сформира екип и да се противопостави на сегашното управление. В Русе трябва да се преустановят доста порочни практики и най-вече тези засягащи обществените поръчки. Трябва да се даде шанс не само на определени фирми да се възползват от тях“ добави Великов. Той беше категоричен, че кандидатът за кмет на АБВ няма да бъде лице от полицейските структури, а ще бъде мениджър.

Една година от създаването си ще отбележи партия АБВ с тържествен форум в София на 17 януари. Около 40 представители на структурите от Русенска област ще присъстват на националната среща, насрочена за 11,00 часа в НДК, съобщи още адв. Венцислав Великов

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари