В украинския град Житомир издирват оцелели след въздушната атака

0
Според информация на съветника на украинския вътрешен министър четирима души са били убити в домовете си по време на атаката
Според информация на съветника на украинския вътрешен министър четирима души са били убити в домовете си по време на атаката Снимка: БНТ, стоп кадър

Спасителна операция в украинския град Житомир за издирването на оцелели след въздушна атака

Видеото беше разпространено чрез Фейсбук страницата на службата за извънредни ситуации. Според информация на съветника на украинския вътрешен министър четирима души са били убити в домовете си по време на атаката, информира БНТ. 

През вчерашния ден Русия засили натиска над столицата Киев и втория по големина град Харков. Президентът Володимир Зеленски е разговарял с американския си колега Джо Байдън на шестия ден от руското нахлуване в Украйна.

Двамата са обсъдили западните санкции срещу Русия и отбранителната помощ за Украйна.

Байдън междувременно потвърди, че неговата администрация ще затвори небето на Съединените щати за полети на руски авиокомпании.

В реч за състоянието на Съюза Байдън призова руския президент Владимир Путин да спре инвазията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари