В Троян не може да се ражда между 7-ми и 11-ти февруари. Няма лекари!

16
Това се случва в град в централна България през 21-ви век!
Това се случва в град в централна България през 21-ви век!

Това се случва в град в централна България!

В град Троян не може да се ражда между 7ми и 11ти февруари. Няма лекари. Да не говорим, че в болницата имат само един лекар, който може да прави секцио и който е на пенсионна възраст.

Жените, разбира се, имат варианти - да отидат до областния център Ловеч, чието единствено родилно отделение беше на косъм от затваряне миналата година, или за по-сигурно да изминат 60 км до болнично по-уредения Плевен.

Разбира се, въпреки спешността на ситуацията трябва да се шофира внимателно, защото след като се излезе от община Троян се влиза в непочистената от заледявания община Ловеч.

На линейки не може да се разчита. Родилките трябва да имат кола и шофьор. И предвид многото километри не е зле да си вземат в колата и акушерка. Иначе къде са тръгнали в 21 век да раждат..

Красимира Цекова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари