В сряда температурите се повишават

1
През следващите дни ще преобладава слънчево време
През следващите дни ще преобладава слънчево време

През следващите дни ще преобладава слънчево време

Днес ще бъде слънчево. Следобед в масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали, предава БНТ.

Преди обяд ще бъде почти тихо, следобед ще духа слаб североизточен, по Черноморието – югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°, в София - около 30°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Преди обяд ще бъде почти тихо, следобед - със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 25° до 28°. Температурата на морската вода е 22°-24°, на север от нос Калиакра е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, следобед над масивите от Западна България с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали. Ще духа умерен североизточен, по високите и открити части – северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 25°, на 2000 метра – около 17°.

В неделя ще бъде почти тихо и предимно слънчево, след обяд с купеста облачност. Температурите ще останат без съществена промяна. През нощта срещу понеделник и в понеделник на места ще превали и прегърми, повече в планините и североизточните райони. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до умерен.

През следващите дни ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с развитие на купеста облачност, но само на отделни места са възможни краткотрайни валежи. В сряда вятърът временно ще се ориентира от юг-югозапад и температурите ще се повишат с 2-3 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари