В село Сандрово вече има банкомат

0
Банкоматът е поставен в сградата на читалището в селото
Банкоматът е поставен в сградата на читалището в селото Снимка: Dunavmost / Архив

Банкоматът е поставен в сградата на читалището в селото

От снощи в село Сандрово, разположено в Русенско, жителите вече могат да се възползват от новият банкомат, който бе монтиран и пуснат в експлоатация. Това бе резултат от усилията на кмета на селото, Георги Пенков, който сподели, че преди това са били направени множество заявки и посещения на банкови офиси, но всеки път било отказвано.

След сътрудничеството и помощта на кмета на Русе, Пенчо Милков, бе намерено решение и банкоматът бе поставен в сградата на читалището в селото. Тази инициатива ще донесе улеснение на жителите, които досега са били принудени да пътуват до съседния град Мартен, за да извършват дори и най-малките банкови операции, като теглене на суми от 20 лева.

Кметът на Сандрово изрази радостта си, че жителите вече ще имат по-лесен достъп до финансовите услуги. Също така, стана ясно, че в близкото бъдеще ще бъдат монтирани и други банкомати в още 3 населени места в Русенско, което допълнително ще улесни местното население.

Тази инициатива е пример за сътрудничество и отзивчивост от страна на местните органи, които се стремят да подобрят условията на живот и удобството на гражданите. Въвеждането на банковите услуги в селата предоставя по-голяма финансова гъвкавост и улеснява ежедневието на местното население.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Абе хора
    Ебаси прогреса , а !?!!? Ние в Сандрово си плащаме с ай-фоните от години
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари