В русенската библиотека представят "Приказна дузина"

0
Съставители на изданието са театралите Илия Деведжиев и Росица Миновска-Деведжиева
Съставители на изданието са театралите Илия Деведжиев и Росица Миновска-Деведжиева Снимка: Facebook

Съставители на изданието са театралите Илия Деведжиев и Росица Миновска-Деведжиева

Днес в 18:00 часа в Регионалната библиотека "Любен Каравелов" ще се състои представянето на сборника „Приказна дузина“ - 12 драматизации по известни приказки. Съставители на изданието са русенските театрали Илия Деведжиев и Росица Миновска-Деведжиева, разказват те в интервю за БНР.

Сборникът излезе с подкрепата на програма „Култура“ на Община Русе за финансиране на проекти в областта на изкуството и културата. В представянето на книгата ще има четене на приказки, а гостите ще могат да видят оригиналните хартиени илюстрации. С тази инициатива ще бъдат отбелязани 12 години от създаването на Група за детски театър "Камила".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Кон боб ядели
    Защо въобще тези дето не са прочели и една книга и създадоха само хаус сред служителите на Областна администрация и след това хвърлиха в потрес с претенциите си съдиите от Административния съд ги каните в библиотеката. Прекрасно събитие за гражданите на Русе и автори с завидни качества и талант. Не разбирам за какво ви са тези неграмотници с политически амбиции от градеж или грабеж каквото и да е
  • -1
    1
    Цар Симеон Боровски
    Ало, библиотекарите ! Ний от ГРАДЕЖ кат става въпрос за култура сме кат МЕРЦЕДЕС в тая манджа, ако схващате за какво ви говоря. Имам две градивни убавици , дет ги бутнеш се убави работи правят. Кеф ти приказки, кеф ти поезия, кеф ти русчушка история , ама най вече..... не туй дето се говори, а друго. Чудя се тъй като си пия вечер биричката, как без мен и Борката тоя град диша, а Деваджийката му иди музата АБСУРД Не си губете времето, слагайте единито и пиенето, че довечера работа ни чака .Чао пари нема
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари