Русенци танцуваха „Семейно танго“ със Стоичко Миличин

0

Известният пловдивски прихотерапевт представи новата си книга

На 4 април (вторник) в Синята читалня на Регионална библиотека "Любен Каравелов", в рамките на Маратона на четенето, известният пловдивски прихотерапевт Стоичко Миличин представи пред русенци новата си книга „Семейно танго“.

Въпреки лошото време, с което пролетта изненада всички тази година, на срещата дойдоха хора, за които са важни хармоничните отношения в семейството и личните връзки. Стоичко Миличин обясни на гостите си как да танцуват своето „Семейно танго“, наслаждавайки се на много любов и страст. В новата си книга той засяга проблеми в общуването, с които се сблъсква съвременният човек, пишат от библиотеката.

В свят на егоизъм не е лесно да свържеш съдбата си с друг човек. Връзката с партньора е несравнимо по-дълбока и интензивна от всичко в живота. За да направим съвместна стъпка, трябва много силно да усещаме любимия и взаимно да се настроим в общ ритъм. Липсата на разбиране блокира отношенията и води до разпада им. Любовта не търпи нерешителност, невнимание, страх и жестокост. Страхувайки се да разкрием себе си и партньора, не можем да направим и крачка към съвместното щастие. Точно като в тангото“ – пише в книгата авторът.

Известният пловдивски психотерапевт, преподавател и консултант, увлекателно откри пред присъстващите правилата и стъпките на любовния танц.

Стоичко Миличин вече е гостувал в библиотеката с бестселъра си „Огледало без рамки“, където отвежда читателя по пътя на личното щастие. На тази среща той получи от домакините ВИП читателска карта на посланик на библиотеката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари