В Русе видимите резултати били абсолютно безспорни

0
Това заяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, но дали русенци са съгласни?
Това заяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, но дали русенци са съгласни? Снимка: TVN

"Резултатите, които сме постигнали, са заявка за бъдещи успехи." 

Това каза председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде Агенция „Фокус“.

През далечната 2007 г. обещахме открито управление, гарантирано от ГЕРБ. 12 години по-късно съвсем спокойно може да припомним това обещание, защото продължаваме да държим на думата си и го спазваме. Всичко, което се прави, се прави пред очите на българската общественост, пред очите на всички българи“, заяви Герджиков.

Той припомни предишните евроизбори, които са се провели през май 2014 г.

„Тогава България се управляваше от правителството на Орешарски. За по-малко от година България беше загубила на практика позициите си в Европа и много от фондовете бяха спрени. Тогава ние казахме – „България няма време за губене“. Това беше нашето основно послание към избирателите и това беше призив не само към политиците, не само към хората, а реално мнението на хората по площадите, които протестираха към този момент“, посочи Елен Герджиков.

Вярваме, че българите знаят, виждат и оценяват, че политиките на ГЕРБ през последните 10 години са насочени към това заедно да градим България. Това беше слоганът от 2011 г. Вярвам, че сега той е все още актуален“, обясни той.

Ще припомня и през 2015 г. на местните избори, когато използвахме посланието „Видими резултати“. То доби много голяма популярност и продължава да се използва. Смятам, че резултатите, които постигнахме, които сега ви бяха презентирани, продължават да са важни и те са заявка за бъдещи успехи“, обяви Герджиков.

Той изброи десетките км ново метро, новият завод за преработка на отпадъци, почти изцяло обновеният градски транспорт, новите детски градини, булеварди, улици, паркове и градини.

Всичко това е видимо“, изтъкна Герджиков. Според него не бива да се пропускат и добрите неща, които са направили успешните кметове на ГЕРБ в страната.

В Бургас, Варна, Пловдив, който тази година е европейска столица на културата, в Стара Загора, Велико Търново, Русе, Благоевград и т.н. и т.н. Мисля, че тези неща са абсолютно безспорни", каза още Елен Герджиков.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари