В Русе се намира най-евтината вила, продавана от ЧСИ

25
Малката сезонна къща се продава заедно с лозе с начална цена от 8000 лева
Малката сезонна къща се продава заедно с лозе с начална цена от 8000 лева Снимка: КЧСИ

Най-евтините имоти в България, продавани от ЧСИ

Колко струват най-евтините имоти, които човек може да закупи през частен съдебен изпълнител ЧСИ в България? Справка в регистъра на публичните продажби показа следното:

Най-евтиният имот, продаван от ЧСИ е нива с начална цена от 28 лева. Тук става въпрос за земеделски имот с площ 82 кв.м. който се намира в с. Долно ново село в област София.

Най-евтината вила, в регистъра се намира в Русе. Малката сезонна къща се продава заедно с лозе (с площ 437 кв. м.) с начална цена от 8 330.40 лева.

Най-евтиният едностаен апартамент, в регистъра за публичните продажби е с начална цена 4018.20 лева. Той се намира в град Гълъбово, ж.к. "Строител". Апартаментът е построен върху общинска земя, със застроена площ от 34.32 кв.м. и се порадва в едно с принадлежащото му мазе с площ от 7.80 кв.м., пише Money.bg.

Най-евтиният двустаен апартамент, в регистъра за публичните продажби се намира на същия адрес, като най-евтиния едностаен апартамент. Той е с начална цена 5 732.70 лв. и е с площ от 47.15 кв. метра.

Най-евтиният тристаен апартамент е с площ 115.6 кв. метра. Той се намира в добричкото село Божурец. Неговата начална цена е 22 248 лв. и разполага с антре, баня, две спални, едната, от които с баня, тераса и кухня-трапезария и дневна в едно помещение.

Най-евтиният многостаен апартамент, обявен за публична продан се намира в Добрич. Той е площ от 121.63 кв.м и се продава с начална цена от 49 200 лева.

Най-евтиният мезонет, който може да бъде закупен през ЧСИ се намира в смолянското село Проглед. Неговата площ е по-малка от тази на най-евтиния многостаен апартамент - 115.55 кв.м, цената му също е значително по-ниска - започва от 33 638 лева.

Най-евтиното ателие, обявено за продан е с минимална цена от 7 200 лева. Неговата застроена площ е 24.73 кв.м. и се намира в жк. "Дружба" в Плевен.

Най-евтиният гараж, който е обявен за публична продан се намира в пловдивската община Лъки. Застроената площ на гаража е 18 кв.м, а началната цена от която ще започне търга е 4025.70 лева. Най-евтиното паркомясто се намира в Бургас и по-конкретно ж.к. Меден Рудник, блок 606. Неговата начална цена е 5 940 лева.

Най-евтината къща, продавана от ЧСИ е с начална цена от 3888 лева. Тя се намира в село Кошарна, област Русе и е с площ 54 кв. м.

Какви са цените на най-евтините имоти в София?

Най-евтиният имот в София, който се продава от ЧСИ е производствен. Той се намира бул."Рожен" и е с площ само 1 кв. м. Неговата начална цена е 240 лева.

Най-евтината жилищна сграда в столицата е къща в квартал "Суходол". Нейната начална цена е 7 672 лева.

Най-евтиният апартамент в София, който може да бъде закупен чрез публична продан е едностаен и е на "груб строеж". Той се намира в кв. "Студентски град" и е с площ 37.09 кв.м. Неговата начална цена е 63 000 лв. или 1702 лв./кв.м. За сравнение средната цена на подобни имоти в същата част на града е 2208.46 лева.

С начална цена от 21 520 лева, най-евтиното паркомясто в София в регистъра на публичните продажби се намира в кв. Слатина".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари